Хасково

Наградиха двама студенти с лаптопи за отлични презентации

НаградиМихаела Панайотова и Деним Кемал получиха лаптопи като награда за отличните им презентации на тема „Туризъм“. Конкурсът се организира от Агенция за Европейска интеграция.

Участниците трябваше да представят обекти от културно-историческото наследство и дестинации в транс-граничен регион България-Турция.

Презентацията на Деним, който е от Димитровград и следва парамедицина в Тракийския университет – Стара Загора, е на тема „Родопа планина и Меден Туризъм“. На пресконференцията той сподели, че разработката му е отнела 9 часа. Ивайловградчанката Михаела пък се справила със своята тема за родния си град за ден. Зрелостничката от ГПЧЕ „Асен Златаров“ вече е приета „Журналистика“ в Германия. Двамата получиха равен брой точки и оценка 5.71.

24-те презентации в конкурса бяха оценявани от 7 независими оценители под ръководството на проф. Марин Нешков, декан на факултет „Управление“ на Икономически Университет Варна и президент на Варненска Туристическа Камара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button