Хасково

Уволниха шефа на Горското, той отива на борсата

Николай ЯнчевИнж. Николай Янчев бе освободен днес от поста директор на хасковското „Държавно горско стопанство“. 

Потърсен за коментар той заяви, че мотивите за освобождаването му са формални – неизпълнение на финансовия план на организацията до 30 юни 2013 г. „И то при положение, че за това шестмесечие за пръв път от 3-4 години насам стопанството е на печалба“, посочи инж. Янчев.

Той заподозря, че „задната мисъл“ на управляващите е да разбият горското на две стопанства – Хасково и Харманли. По неговите думи не може от една бедна структура да се обособят две богати. Тази версия се подкрепяла и от факта, че земеделският министър проф. Димитър Греков е от любимешкото с. Белица, което би попаднало в рамките на една нова харманлийска структура.

За шефското място на хасковското „Държавно горско стопанство“ се спряга името на Митко Младенов, който е кадър на ДПС. Младенов е бил за кратко шеф на местната структура в Ардино, а сега е директор на общинското стопанство в Стамболово.

На инж. Янчев не е предложено друго място в системата и сега той ще се регистрира като безработен в Бюрото по труда. Той смята да обжалва в съда своето уволнение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПАВЕЛ КОРЧАГИН
ПАВЕЛ КОРЧАГИН
09.08.2013 8:33 8:33

ГОЛЯМ ПРАЗ ТОЙ СИ Е НАТРУПАЛ ДОСТА ПАРИЦИ тАКА БЕШЕ И СМАСЛАРА ПРЕДИ ГОДИНИ НО ТОЙ СЕ КЕФИ И ХИЧ НЕ МУ Е НА КАКАЛАШКАТА

Back to top button