Регион

Хеликоптер от Крумово гаси пожара край Спахиево

пожараХеликоптер от авиобаза „Крумово“ се включи в гасенето на горския пожар между селата Спахиево и Сърница, съобщи за Haskovo.info областният управител Кадир Исов, който пътува към мястото на огнения инцидент.

По думите му всеки момент се очаква в гасенето на пламъците да се включат и военни от хасковското поделение.

Повече от 3 часа гори в землищата на двете хасковски села. Върховият пожар е обхванал 700 дка борова гора. 

7 противопожарни автомобила, 40 огнеборци и служители на „Горско стопанство“ се борят с огнената стихия.

Няма опасност за хората от близките населени места, увери инспектор Пламен Петков от Областната противопожарна служба.

Операцията по потушаване на огъня се ръководи лично от началника на пожарната комисар Николай Вълчев.

пожара пожара
пожара пожара
пожара пожара
пожара пожара

 

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
J.OI
J.OI
08.08.2013 21:21 21:21

В четвъртък стана ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов “ваканцува” в лукзосен СПА-комплекс край Разлог. Между масажите, мачлетата, пурите, фрешовете и СМС-те до журналисти Борисов “подаде ръка” към всички протестиращи и политическите им лидери от “център-дясно”. Егоцентризмът на Борисов отново го принуди да разкрие, че само обединени – протестиращите /разбирай Безуханова, Прокопиев, Плевнелиев и “соросоидчетата” им/, ГЕРБ, Радан Костов /Кънев/, Кунева, Яне Янев, СДС на Кабаиванов, както и Касим Дал и Корман Исмаилов, могат да свалят законно избраното българско правителство.

Докато Борисов говореше от Разлог, Прессекретариатът на Росен Плевнелиев анонсира, че в четвъртък вечер президентът ще открие джаз-фестивал в Банско, щедро финансиран от олигарха Цеко Минев.

Разстоянието между Разлог и Банско е по-малко от 6 км. Подробности за срещата между Борисов и Плевнелиев все още не са официално съобщени, а и трябва да сме наивници, ако очакваме това, но това не е нужно. Борисов е като отворена книга на Карл Май – очевидно, че лидерът на ГЕРБ е привикал Росен Плевнелиев, за да синхронизират следващите стъпки за свалянето на българското правителство. Именно по нареждане на Борисов, Плевнелиев наложи вето върху актуализацията на бюджета, за да може ГЕРБ спешно да провокира извънредно свикване на Народното събрание, с една единствена цел – следващата седмица протестите в София да се възобновят.

Нещо повече, Борисов и Плевнелиев са обсъдили и вчерашната среща на президента с турския вицепремиер Боздаг в Пловдив. Точно Борисов е пратил Росен Плевнелиев в Пловдив, за да се отърка в човека на Ердоган. Целта на лидера на ГЕРБ е да покаже, че турците в България имат нови лидери в лицето на Касим Дал и Корман Исмаилов, които всъщност се оказаха домакини на турската делегация. /Гафът на Плевнелиев и забраната на Прессекретариатът на Президента да не се допускат български журналисти не се нуждае от коментар. Това е поредната причина, за да се срамуваме, че имаме марионетка за държавен глава./

Росене, Бойко, разкрити сте, заради това – настояваме Росен Плевнелиев и Бойко Борисов публично да обявят – причините за срещата им в четвъртък, както и темите, които са били обект на дискусия и какви действия срещу българското правителство са били обсъждани.

Борисов не играй с етническата карта. Прибери си Дал и Исмаилов, не залагай съдбата на България, заради алчността ти и жаждата за власт. Плевнелиев, признай си зависимостта от Борисов и внимавай с офшорките.

Коста Недев

Back to top button