Хасково

Шадраваните приютиха изтормозените от жегата

33,6 градуса на сянка бяха измерени малко след 16:00 часа от хасковската метеорологична обсерватория. Заради появилия се вятър специалистите не очакват кой знае какво покачване на температурата.

Рекордът за днешния ден е 37,5 градуса, измерен през далечните 1907 и 1912 г. За утре метеоролозите не очакват промяна във времето. Очакваната максимална температура за Хасково ще бъде отново около 34 градуса.

Въпреки че жегата не е рекордна, най-малките не можаха да устоят на изкушението, което предлагат водите в градските шадравани. В Димитровград, където горещината не бе по-малка, две момчета се хвърлиха директно в шадравана под паметника на Трите музи. Младежите искрено се забавляваха, а минувачите благородно им завидяха.

Шадраван Шадраван

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ха ха ха
ха ха ха
09.08.2013 9:49 9:49

Преди години, един хасковлия бил в командировка в София, и в един момент от жегите не можал да издържи и си потопил краката в шадраван, веднага го прибрали в хасковското психо! Дали му пенсия по болест-ха ха ха!

Back to top button