Спорт

„Любимец“ взе скалпа на „Ботев“, „Хасково“ също с победа

снимки от сайта на БотевФутболният новак в „А“ група „Любимец“ продължава да лети високо и хвърли поредната бомба в шампионата. В четвъртия кръг момчетата на новия старши треньор Красимир Мечев, победиха като гост с 2:1 един от фаворитите за титлата – „Ботев Пловдив“. Първото полувреме премина изцяло под диктовката на домакините. Най-чистото положение за любимчани дойде едва в края на частта.

Шокът за „Ботев“ дойде с началото на второто полувреме, когато в 49-та минута Мирослав Будинов се разписа за 0:1. Домакините бяха попарени в 75-та минута, когато Антон Огнянов излезе на чисто положение и покачи на 0:2. Силите на „канарчетата“ стигнаха за почетно попадение, дело на Тодор Неделев 5 минути преди края на редовното време.

Успехът изкачи „Любимец“ до второто място във временното класиране с 9 точки, докато Ботев се смъкна до 4-а позиция с две по-малко. От началото на сезона любимчани победиха още шампионите от „Лудогорец“ и „Локомотив София“.

Вчера пък отборът на „Хасково“ започна блестящо участието си в „Б“ група. Момчетата на треньора Димчо Ненов победиха като гости тима на „Академик“ (Свищов) с 2:0.

 снимки от сайта на Ботев  снимки от сайта на Ботев
 снимки от сайта на Ботев  снимки от сайта на Ботев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
a
a
12.08.2013 17:44 17:44

и двата отбора много добри, все така мачкайте! следващият да заповяда!

haskovlija
haskovlija
12.08.2013 21:55 21:55

haskovo i lubimec da prodalgavat v sashtijat duh!!!!!!!!!!!smo pobedi ottuk natatak!!!!!neka vsi4ki da se saobrazjvat s vas!!!!!!!!!!!!!

Back to top button