Регион

Арестуваха свиленградчанин, стрелял по деца

Полиция, илюстрация41-годишен свиленградчанин е задържан в местния арест заради стрелба по деца с въздушна пушка, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В събота сутринта около 10 часа в полицейското управление е получено съобщение за пострадали деца на ул. „Синчец“. На място полицейските служители са установили две момчета на 7 и 8 години, които при игра на детска площадка в близост до контейнер за смет са били обстрелвани с въздушна пушка от неизвестно лице.

При извършен преглед е установено, че пострадалите имат входно отверстие в областта на крайниците с размери 5 мм проектил.

След проведени издирвателни мероприятия, като заподозрян в стрелбата по двете деца е задържан 41-годишен жител на гр.Свиленград, познат на органите на реда. Той притежава нерегистрирана въздушна пушка, която е иззета с протокол за доброволно предаване с 31 бр.сачми.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button