Хасково

Пуснаха „бомбаджията“ Митко от ареста, не искал Исов, бил за Райна

Димитър ГеновДимитър Генов, който в понеделник отправи фалшива бомбена заплаха към областна администрация, вече е извън ареста.

След изтичането на 24-часовото му задържане, той бе освободен в късния следобед вчера. Днес пък Митко Гарвановеца бе на разходка в Димитровград, а към 11 часа се прибра в Хасково, като се стяга да пътува за тазвечершния събор в с. Добрич.

Генов, известен като Митко Гарвановеца, разказа, че никой не го е карал да заплашва областна администрация, решил го сам, защото не искал Кадир Исов за губернатор. Гарвановеца си искал отново Райна Йовчева на поста. Той обясни, че при разпита повторил тези думи и пред полицаите.

Haskovo.info припомня, че в 15:30 часа в понеделник на телефон 112 бе подаден сигнал за бомба в Областната. Чиновниците в администрацията бяха евакуирани, докато се извърши претърсването на сградата. Работата бе възобновена в 16:15 часа, а междувременно бе задържан и Генов, който има и предишни провинения с фалшиви бомбени заплахи.

Случаят с психично болния мъж ще бъде предаден на прокуратурата, която да прецени дали да му бъде повдигнато обвинение, съобщиха вчера от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jivko
jivko
14.08.2013 13:59 13:59

abe napravo za zatvora shogo puskate teriorist takav mangal

katil
katil
20.08.2013 0:51 0:51

abe ei kreten,zashtose podigravash 4oveka-psihi4no bolen e be idiot!!!!!pogelavam ti ti da si na negovo mjasto maloumen oligofren!!!!!aide begai barzo!!!!!

Back to top button