Регион

Раздават таблет и айфон за празника на Димитровград

Карта на игратаApple iPhone 5 (16 GB) и Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) ще бъдат разиграни в томбола на 2 септември по случай празника на Димитровград. За целта всички димитровградчани и гости на града могат да участват в забавно-опознавателната игра „Моят град“, която стартира на 19 август и ще продължи до 1 септември.

За целта участниците трябва да се сдобият с карта от някой от петте обекта, които трябва да посетят –  кметството, парк „Марица“, театър „Апостол Карамитев“, басейн „Раковски“ и ОП „Детски и младежки център“. При посещението на всеки обект участниците ще получат печат, а вече попълнената карта трябва да се предаде в димитровградския Исторически музей.

Haskovo.info припомня, че играта се проведе и през миналата година, когато обектите, които трябваше да се посетят бяха 10.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button