Хасково

Жегата пак настъпва, борят я по монокини в Марица

ЖегаАвгустовските жеги се завръщат от утре, предупредиха от хасковската метеорологична обсерватория. Максималната температура днес в Хасково бе 31 градуса на сянка. Рекордът на днешната дата е 36 градуса, измерен през 1969 г.

В неделя и понеделник обаче градусите ще се качват с по 1-2 на ден, като отново ни чака гореща вълна, без вероятност от превалявания.

Един от най-близките естествени плажове са на река Марица край Димитровград. Там особено през уикенда разпускат десетки димитровградчани, пък и напечени от съседни региони. Повечето от тях си носят въдици и съчетават разхлаждането в речните води с рибарството. Други пък предпочитат да се къпят, докато на брега се пече я някое пиле на жар, я друга вкусна мръвка.

Питието най-често е мента със спрайт. Не рядко, на по-закътаните плажчета пък се забелязват спокойно препичащи се дами по монокини, които често влизат в рибарския фолклор.

Жега Жега

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.08.2013 17:25 17:25

Лелейии,ам ся ко ши праим,русо,руса,та русоо…?

Анонимен
Анонимен
22.08.2013 2:51 2:51

kakva e taja dimitrovgradska ciganka?!!! izglegda e ot prostitutkite na mitko-painera?!!!!!javno 4aka njakoi ribar da i go otpere?!!!tja e sviknala??!!!!!

Анонимен
Анонимен
11.09.2013 20:26 20:26

da,absolutna dimitrovgradska-4algarka-ciganka i k*rventiika,kato tezi v lainarskijat -painer?!!!!!!!zakrivaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back to top button