Спорт

„Любимец“ победи и „Пирин“ и оглави „А“ група

ТопкаОтборът на „Любимец“ продължава с блестящите си игри в „А“ група, след като днес победи като домакин „Пирин“ (Гоце Делчев) с 1:0. Победното попадение падна в 64 мин., дело на Аясс. След този успех любимчани вече са временни лидери в шампионата с 12 т. Те ще останат на върха поне до утре, когато досегашните лидери от „Литекс“ (Ловеч) приемат „Левски“ (София).

Днес отборът на „Димитровград-1947“ трябваше да домакинства във втория кръг на югоизточната „В“ група на състава на „Брестник-1948“ – Пловдив. Гостите обаче бяха извадени от дивизията и така димитровградчани ще почиват. На тях обаче няма да им бъде присъдена служебна победа с 3:0, а първенството ще продължи с отбор по-малко. В първия кръг димитровградчани загубиха с 0:1 от „Мастер“ (Бургас), а в следващия е регионалното дерби с започналия отлично първенството отбор на „Свиленград-1921“.

Футболният „Хасково 2009“ излиза утре за домакинството си срещу „Дунав“ (Русе) във втория кръг от „Б“ група от 18 ч.

Haskovo.info припомня, че преди седмица хасковлии победиха като гост „Академик“ (Свищов) с 2:0.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button