Хасково

32-годишен в кома след побой, друг бере душа след опит за самоубийство

МБАЛ - Хасково32-годишен хасковлия е с опасност за живота след нанесен му побой, научи Haskovo.info. Младият мъж е приет в 8 часа днес в ОАИЛ на МБАЛ „Хасково“ в кома с вътрешномозъчен хематом.

Побоят на Петър бил нанесен преди седмица, но той криел от близките си. Тази сутрин бил открит проснат в безсъзнание на тротоар в Хасково и дъхал на алкохол. Днес пострадалият ще бъде опериран в хасковската неврохирургия, като състоянието му е тежко.

В ОАИЛ бере душа и 38-годишен мъж от Хасково, който в края на седмицата направил опит за самоубийство. Мъжът опитал да се обеси в дома си, но бил видян от сестра си, която го свалила от въжето. Пострадалият е в кома и също е в тежко състояние.

От пресцентъра на полицията съобщиха и за още един случай на побой. Инцидентът станал малко преди 21 часа на 16 август в района на бензиностанция на хасковския бул. „Съединение“.

Пострадалият е 33-годишен хасковлия, който е бил приет в МБАЛ „Хасково“ и след това е приведен в „Отделение по черепно-лицева хирургия“ – Пловдив със счупен нос и челюст, без опасност за живота. От полицията са установили и извършителя на побоя – 44-годишен хасковлия. По първоначални данни пострадалият е предизвикал скандала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button