Регион

Две кучета нахапаха 8-годишно в Димитровград

Куче, илюстрацияДве кучета нахапаха 8-годишно дете в димитровградския квартал „Простор“ в събота, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Инцидентът станал около 19 часа, а кучетата са собственост на 80-годишен димитровградчанин. Те са били вързани с каишки към ръката на собственика, но без намордници.

Пред полицията дядото твърдял, че детето е отишло да ги погали, те са се нахвърлили към него, а той не е успял навреме да ги отдръпне. Пострадалото дете е с множество наранявания по главата и ръцете и е прието без опасност за живота в МБАЛ „Хасково“. След като раните на момченцето са били обработени то е изписано за домашно лечение.

На собственика на кучетата е съставен акт по Наредба 1 на ОбС – Димитровград на стойност 500 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
19.08.2013 14:51 14:51

Къде е сега онази хуманната от салсата онази вечер дето събираше пари за кучетата. Сега нещо ще каже ли по въпроса. Безхаберница

Анонимен
Анонимен
19.08.2013 21:05 21:05

Има правилник на кои породи кучета се слага наморник. Другото е , че като не се знае как да се погали куче да не се гали. На кучето се дава ръка пред носа да помирише за да види , че не го нападаш, иначе всяко галене по главата отгоре е заплаха за кучето и то реагира веднага независимо от размера му. Много деца искат да си играят а не знаят как, нямат необходимите знания за това. Не обвинявайте кучето то действа първосигнално на заплаха когато му се посяга.

Back to top button