Хасково

За седмица: второ кардиосветило посети хасковската болница

Проф. Джоргова беше разведена в Кардиологията от новия шеф Георги СтамболийскиНачалникът на клиниката по кардиология към Университетската специализирана болница за активно лечение на сърдечно-съдови заболявания „Света Екатерина „- София проф. Юлия Джоргова посети днес МБАЛ „Хасково“. Тя е един от основателите на специализираната болница в София и е от доайените на инвазивната кардиология в България.

Визитата на проф. Джоргова идва седмица след като в Хасково бе друго светило на родната кардиология проф. Генчо Начев, изпълнителен директор на „Света Екатерина“. По предварителна уговорка двамата трябваше да посетят Хасково миналата сряда, но поради неотложен ангажимент проф. Джоргова дойде сега. Тя бе разведена от изпълнителния директор д-р Славчо Близнаков из болницата и остана очарована от видянато. „Тук са се случили мащабни промени“, заяви професорката. 

Haskovo.info припомня, че двамата изтъкнати кардиолози посетиха хасковската болница във връзка с подписаното споразумение за взаимопомощ със „Света Екатерина“. Благодарение на него пациенти, които имат нужда от кардиохирургична помощ ще бъдат приемани с предимство в столицата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ожгтн
ожгтн
19.08.2013 14:57 14:57

Стига вече сте правили реклама на тази хасковска болница. Колкото и да пишете, хората пак ще бягат да се лекуват в Пловдив и София. Направихте Близнаков светило, ама ние знаем колко е

Ando
Ando
19.08.2013 15:06 15:06

Gogov President!

айсберга
айсберга
20.08.2013 11:25 11:25

даааа близнака е на път и той да стане светило а този който свети как се нарича ––светеееец Значи близнака вече е светец След много години когато докторите и сестрите забогатеят ще направят в двора на мбал галяма църква свети славко близнашки

Back to top button