Хасково

Линейка се блъсна в „Мерцедес“, пациентка със счупена ръка

ЛинейкиЛинейка се блъсна в камион „Мерцедес“ на кръговото на бул. „Съединение“ по обяд вчера, съобщиха от пресцентъра на полицията. В резултат на удара е пострадала 61-годишна симеоновградчанка, превозвана в линейката. Жената е със счупена раменна кост.

Причина за катастрофата е несъобразена скорост, в резултат 57-годишният водач на линейката губи контрол над автомобила и се удря в спрелия в тангентата камион. Пострадалата е обработена в МБАЛ „Хасково“ и е освободена за домашно лечение.

Около 20.30 часа вчера е станала катастрофа в с. Козлец на 300 м. от началото на селото в посока Кърджали. Неизвестен автомобил се блъска в каруца с 57-годишна жена от селото. Поради движение с несъобразена скорост, колата удря каруцата отзад и без да спре, напуска местопроизшествието. От удара е пострадала жената в каруцата, която е с контузна рана в областта на дясно рамо, прегледана е в МБАЛ „Хасково“ и е освободена за домашно лечение, без опасност за живота. Работата по установяване на извършителя на катастрофата продължава.

С контузия на главата и временно разстройство на съзнанието пък е 73-годишна жена от с. Свирково, пострадала при катастрофа вчера в Симеоновград. На кръстовище на ул. „Крайречна“ и ул. „Димитър Благоев“ се удрят Форд, управляван от 32-годишен жител на Казанлък и Фолксваген, с 53-годишен водач от Свирково. Пострадалата е настанена за лечение и наблюдение в МБАЛ-Харманли, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button