Хасково

Двама в ареста за лихварство с банкови карти

Банкови картиДвама харманлийци на 20 и 36 години са задържани за лихварство с банкови карти, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера по-младият мъж бил проверен на пл. „Възраждане“ в града на Белоногата. В чантата му униформените открили 30 банкови карти с пин кодове и  ксерокопия на личните карти на притежателите им, сумата от 230 лева и бележки за банковите транзакции.

В хода на разследването било установено, че банковите картите били дадени на 20-годишния мъж от управителя на местна заложна къща – 36-годишен харманлиец.

Двамата мъже са арестувани. Срещу тях е образувано досъдебно производство. Случаят е предаден на Окръжна прокуратура – Хасково. По закон наказанието за това престъпление е лишаване от свобода от две до осем години и глоба до двойния размер на получената сума.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button