Регион

Задържаха двама мними лекари от Ивайловград

Телефонни измамнициПолицията в Ивайловград разкри извършителите на телефонна измама. Вчера в с. Орешино мъж, представящ се за д-р Николов, се обадил по телефона на семейство пенсионери.

Измамникът заявил, че снаха им е болна от „птичи грип“ и за лечението й са нужни 12 000 лв. Той уточнил, че екип на здравната каса ще ги посети на място за преглед и получаване на парите. Впоследствие пред дома им се появили две непознати момчета, на които е предадена сумата от 1650 лв.

След проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от полицейските служители, са установени и заловени извършителите на измамата. Това са двама мъже от Ивайловград на 26 и 28 години, които не са познати на органите на реда. По случая е образувано досъдебно производство, а лицата са задържани за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button