Регион

Биляна, Соня Немска и още 4 пеят за празника на Баните

Минерални баниШест популярни певци ще пеят на 31 август в Минерални бани за Празника на минералната вода, здравето и красотата. Това са Биляна, Соня Немска, Пепи Христозова, Теди Георгиев с дъщеря си Ева и Неделяна, съобщи кметът Мюмюн Искендер. Тази година празникът ще бъде свързан и с 30-годишнината от създаването на общината. 

Тържествата ще стартират с традиционния мини маратон, който ще стартира от Хасково, а финалът ще е в центъра на Минерални бани. От 9.30 часа на откритата сцена ще започне представянето на читалищните клубове от съседни общини. От 14 часа на местен басейн ще се проведе конкурс за красиво и хармонично тяло. Следобедната програма на читалищните състави ще продължи с надпявания, а за феновете на спорта е предвиден футболен мач на ветераните.

Гвоздеят на програмата ще бъдат вечерта с концерта на шестимата изпълнители.

В навечерието на празника Мюмюн Искендер издирва всички стари снимки с изгледи от общината. Той е решил да ги използва при търсенето новия облик на курортното селище. Общината вече кандидатства с проект за възстановяване на старата Чифте баня, започва и ремонтът на общинската баня с минералния извор. От Минерални бани са използвали извънредното отваряне на различни мерки от Програмата за развитие на селските райони и са внесли почти дузина проекти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button