Хасково

Мотоциклетист и колоездач берат душа след катастрофи

Линейка23-годишен мотоциклетист е с мозъчен кръвоизлив, фрактура на 7-ми прешлен и напукване на таза след катастрофа, станала на излизане от Тополовград вчера. Поради движение с несъобразена скорост младежът с мотоциклет „Ямаха“ е изгубил контрол и е навлязъл в насрещната лента. Той се ударил челно в камион „Волво“, шофиран от 35-годишен димитровградчанин.

С опасност за живота е и 84-годишен велосипедист след пътен инцидент в димитровградското с. Брод. Възрастният колоездач е направил завой наляво и не е осигурил предимство на движещия се по път с предимство лек автомобил Фиат Брава с водач 25-годишен жител на старозагорското село Мъдрец. От удара велосипедистът е с черепно-мозъчна травма.

С охлузни рани по главата и съмнение за комоцио е 78-годишен мотопедист след катастрофа. Произшествието е станало вчера в 10 часа на кръстовището на бул. „Раковски“ и ул. „Ком“ в Хасково. 49-годишна водачка на лек автомобил Тойота от Димитровград не е спряла на знак „Стоп“ и е блъснала влезлия в кръговото движение мотопед Балкан.

12-годишно момче, подкарало мотопед е предизвикало ПТП в Хасково. Вчера в 18 часа неправоспособният се е качил на мотопед Априлия и го подкарал по улица „Балатон“. Поради липса на квалификация, малолетният е предприел неправилна маневра изпреварване на товарен автомобил и се е блъснал в насрещно движещ се лек автомобил БМВ, управляван от 45-годишен хасковлия. От удара момчето е с фрактура на ляв крак, настанен в хасковската болница без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button