Хасково

Фотограф показва хасковските архитектура и балет в изложба

ИзложбатаФотографът Величка Атанасова-Абд вече е готова със своите 22 снимки на хасковския балет „Тангра“. Те ще бъдат показани във фотоизложбата „Тангра и градът“ на 5 септември от 10.30 часа на пл. „Атлантически“. С експозицията се откриват е празниците за Деня на Хасково.

Фотосите са направени през последните 4 г. на 12 характерни места в ХасковоИзложбатаКамбанарията, Монумента Св. Богородица, фонтана в центъра на града, парк „Кенана“, завод „Хим–Маш“, индустриалната част на Хасково, читалище „Заря“, Младежкия дом, Бизнес центъра, спортна площадка „Спартак“, стадиона и историческия музей.

Идеята на Величка е да покаже забележителностите на Хасково в различна светлина, пречупена през погледа на фотографа и преплетени в магията на движението на танцьорите от балет „Тангра“.

Атанасова казва, че със своята 30-годишна история формацията на Дорина Инджова е доказала своята класа.

След празника изложбата ще бъде показана и в старозагорски мол.

 

Изложбата Изложбата
Изложбата Изложбата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.09.2013 12:33 12:33

Страхотни са децата!

Back to top button