Хасково

Фолксваген пламна на „Дунав“

Пожар, архив„Фолксваген Пасат“ изгоря тази сутрин пред блок 8 на хасковската ул. „Дунав“. Сигналът за пожара е подаден в 3.36 часа от живеещи в блока, съобщиха от областната противопожарна служба. Пристигналият на място екип на пожарната успяла да загаси лекият автомобил.

Въпреки бързата намеса на огнеборците пламъците са унищожили двигателя и предните гуми на колата. Спасена е обаче останалата част от автомобила, както и намиращите се в съседство коли.

Причините за пожара се изясняват, като не е изключена и версията за умишлен палеж.

Вчера пожарникарите гасиха пламнали бали със слама в харманлийското село Шишманово, собственост на М. Ю. К. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 270 бали слама, но са спасени селскостопанска постройка с 20 животни.

Огнеборците гасиха още пожар в трафопост в хасковския кв. „Куба“, пламнали отпадъци до картинг пистата, сухи треви край Хасково, Харманли и Тополовград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button