Хасково

Глад за учители в ПМГ и Механото

Класна стая, архивХасковските ПМГ „Боян Петканчин“ и Професионалната гимназия по механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“ обявиха общо 7 свободни места за учители.

В Математическата имат нужда от преподаватели по български език и литература, английски език и информатика и информационни технологии на срочни договори. Изискванията са за висше образование и квалификация за учител по съответния предмет. За мястото по английски е поставено и условие за най-малко 3-годишен стаж по специалността. Молбите на кандидатите се приемат до 30 август, петък. Директорът на гимназията Тодорка Милева заяви, че мястото по български е било освободено от Мариела Златева, която пое Регионалния инспекторат по образование. Другите две позиции са овакантени от учители на срочни договори. Милева съобщи, че вече има наплив за учител по български, където до сега кандидатите са десетина, а по информатика – 5. Най-слаб е интересът към английския език.

В Механото пък има свободни места за оператор въвеждане на данни с висше икономическо образование и стаж в сферата на образованието над 2 г. Документи се подават до днес включително. Тук търсят и учители по български език, физика и английски език. Местата ще са свободни от 11 септември, а за тях се кандидатства до 2 септември. Договорите отново са срочни, а изискванията са за висше образование и квалификация за учител.

Свободно място за възпитател в начален етап има и в симеоновградското СОУ „Св. Климент Охридски“. Мястото е свободно до 2 септември. Изискването е за висше образование – магистър, квалификация за начален учител и трудов стаж.

ЦДГ „Звездичка“-Стамболово обяви свободни места за младши учители във филиалите: с. Балкан – 1, с. Голям извор – 1, с. Малък извор – 1, с. Долно Ботево – 2, с. Лясковец – 1, с. Зимовина – 1, с. Поповец – 1 и с. Силен – 1. Документи се подават до 30 август.

От хасковското ОДЗ „Здравец“ пък търсят помощник-възпитател, до 2 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button