Регион

Откриха контрабандни цигари под тапицерията в камион

Цигари, архивДве бързи производства за пренасяне на контрабандни цигари са образували за часове служители на Митница Свиленград. Първото е срещу шофьор на камион, пътуващ от Турция за България.

Водачът пристигнал на Капитан Андреево в малките часове на нощта и представил митническа декларация за превозваните стоки. Въпреки това камионът бил селектиран за проверка с рентгенов апарат, при която станало ясно, че под тапицерията около леглото на шофьора са укрити 886 кутии цигари без акцизен бандерол.

Второто бързо производство е за открити от митническите служители на Капитан Андреево 290 кутии цигари, отново без акцизен бандерол. Контрабандните тютюневи изделия са били скрити в личния багаж на 50-годишна дама от Пазарджик, пътувала с автобус от Турция за България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button