Хасково

„Купувачи“ стрелят по хасковлия и му крадат икона

Полиция29-годишен хасковлия е бил прострелян в очите с газов пистолет и му е открадната икона, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Пострадалият е докаран в болницата вчера следобед. Той обяснил, че заедно с 34-годишен мъж от ивайловградското село Кобилино се срещнали с непознати за тях лица в района на Зеленчуковата борса, където трябвало да им покажат стара икона на Св. Богородица с идеята да им я продадат.

Единият от „купувачите“ стрелял с газов пистолет в лицето на пострадалия, след което му взели иконата и колата и потеглили в посока Димитровград. Няколко часа по-късно издирвният автомобил е открит.

В ареста са задържани 34-годишният мъж, съпровождал пострадалия, 20-годишен димитровградчанин и 27-годишно момиче от село Крепост. Все още се издирва извършителят на грабежа, за който криминалистите имат насоки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button