Регион

Несъобразена скорост е причинила катастрофата край Клокотница

КатастрофаНесъобразена скорост е причината за тежката катастрофа край Клокотница вчера следобед, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

37-годишен водач, живеещ във Франция е шофирал лек автомобил Тойота с несъобразена скорост и е навлязъл в насрещната лента за движение, ударил се в насрещно движещ се товарен автомобил Форд Транзит с водач 45-годишен димитровградчанин, който от своя страна се завъртял, навлязъл в насрещната лента и ударил лек автомобил Опел Виваро, с водач 21-годишен жител на Франция.

Последвал е удар на Тойотата и в движещ се след Форда товарен автомобил Мерцедес, управляван от 35-годишен жител на село Горски извор. След това Тойотата напуснала платното и навлязла в канавката. При изхвърчане на части от удара на  Мерцедеса и  Тойотата е ударен и движещия се след тях лек автомобил Опел-Зафира.

От удара са пострадали водачът на виновния автомобил, който е с фрактура на лява ръка, без опасност за живота и пътуващите с него 36-годишна жена – с контузия на главата, без опасност за живота, 10-годишно момиче – с фрактура на черепа, с опасност за живота и 7-годишно момиче – с порезни рани по лицето, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.08.2013 20:30 20:30

някой може ли да обясни коя скорост е съобразена

Анонимен
Анонимен
30.08.2013 0:44 0:44

ami ne vseki slu4ai s nad 100km v 4as?!!!!!a v naselenite mesta trjabva da se kara s mnogo pod 100!!!!!katastrofite gi predizvikvat glavno gasterbaiteri-turci koito se pribirat za otpuskite si i karat kato nenormalni?!!!!!tova e istinata,no policaite ne pravjat absolutno nishto i taka se prodalgava s katastrofite pri koito stradat mnogo hora,koito shofirat normalno-po pravilnika!!!!!!!!!!

Back to top button