Хасково

Стрелецът с иконата се предаде

Полиция, архив19-годишен младеж, заподозрян в извършването на въоръжения грабеж от сряда, се предаде в полицията.

На 28 август в близост до Зеленчуковата борса на пътя Хасково – Димитровград с газов пистолет в очите бе прострелян 29-годишен хасковлия. Той обяснил, че заедно с 34-годишен мъж от ивайловградското с. Кобилино се срещнали с непознати за тях лица. Целта била да им покажат стара икона на Св. Богородица с идеята да им я продадат. Единият от „купувачите“ стрелял с газов пистолет в лицето на пострадалия, след което му взели иконата и колата и потеглили в посока Димитровград. Няколко часа по-късно издирваният автомобил бе открит.

В ареста бяха задържани 34-годишният мъж, съпровождал пострадалия, 20-годишен димитровградчанин и 27-годишно момиче от с. Крепост. Полицейските служители вече имат данни и свидетели, че предалият се е стрелял с газов пистолет по 29-годишния хасковлия. След като разбрал, че е издирван младежът доброволно дошъл със защитник в хасковското полицейско управление.

Извършени са процесуално-следствени действия претърсване и разпознаване. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
111
111
30.08.2013 13:44 13:44

НЕ МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕШ ИКОНА ИЛИ ДР. ЦЪРКОВНА ВЕЩ И ДА ОСТАНЕШ НЕ НАКАЗАН…С БОГА ШЕГА НЕ БИВА!!!

Анонимен
Анонимен
31.08.2013 4:11 4:11

kade e istinskijat zakon??!!!!!

Back to top button