Регион

Регионалната министърка увери: Магистрала „Марица“ готова през юни

ИнспекциятаЦялата магистрала „Марица“ трябва да бъде готова до юни следващата година. Това заяви министърът на регионланото развитие Десислава Терзиева, която днес обиколи трасето в района на харманлийското село Поляново, за да се запознае с напредъка на строителството.

Доволна съм, за 2 месеца строителите са свършили доста, обяви след инспекцията Терзиева. Въпреки че цяла година по трасето не се работеше, имаме уверение, че фатални закъснения няма да има и лот 2 между Димитровград и Харманли ще бъде готов до февруари, а до лятото ще завърши и строителството на участъка между Оризово и Димитровград, допълни министърката.

Няма опасност от некачествено изпълнение заради бързите срокове, увери от своя страна бившият председател и сегашен член на управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Лазар Лазаров. Основание за това давали непрекъснатите проверки на работата, а и обектът нямало как да бъде приет ако има дефекти.

Във връзка с исканията на хората от част от селата в Димитровградско за нови надлези и връзки с магистралата регионалният министър обясни, че е готова да прегледа всякакви предложения за промени по трасето. Ако има основание, можем да променим проектите, увери тя.

Инспекцията Инспекцията
Инспекцията Инспекцията

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button