Хасково

И рускиня в тройката за красиво тяло в Баните

Конкурсът25-годишната рускиня Сюзанна Райчева бе екзотиката в конкурса за красиво и хармонично тяло, който се проведе на басейн „Дейзи пул“ в Минерални бани. Бащата на русата фурия е българин от с. Боян Ботево, а майката е рускиня и семейството живее в Москва.

Сюзанна обаче е влюбена в Слънчев бряг, заради дискотеките и купона там. По професия тя е фризьор, но не пропуска изявите по конкурси.

Сега Райчева е подала молба за българско гражданство, за да може да идва на нашето Черноморие, когато си пожелае.

Конкурсът

Призьорите

Конкурсът в Баните бе спечелен от Емилияна Красимирова, а нейни подгласнички станаха Сюзанна Райчева и Възкресия Вълева. С най-хармонични тела при мъжете пък се отличиха Иван Панайотов, зад когото се наредиха Георги Русев и Марио Николаев. Победителите заслужиха по 100 лв., а вторите и третите места съответно по 80 и 50 лв.

В двете дефилета на конкурса участваха общо 14 момичета и момчета като всички те получиха по 30 лв. Бяха раздадени и няколко специални награди: две безплатни вечери за двама в механите „При Колчо“ и „Национал“, а рускинята спечели безплатен вход за басейна домакин през 2014 г. Два безплатен уикенда за двама подариха от комплекс „Изворите“. В журито на конкурса пък бяха Господин Чонков, Валентина Делчева и Калин Батаклиев.

Конкурсът се организира след 15-годишно прекъсване в чест на празника на минералната вода, здравето и красотата и 30-годишнината от създаването на община Минерални бани.

Конкурсът Конкурсът
Конкурсът Конкурсът
Конкурсът Конкурсът
Конкурсът Конкурсът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
а сега де
а сега де
03.09.2013 18:32 18:32

А КОЯ Е ТАЗИ ВАЛЕНТИНА ДЕЛЧЕВА?ДА НЕ БИ ДА Е НОВАТА ЛЮБОВНИЦА НА ЧОНКОВ А ?А КЪДЕ ОТИДЕ СТАРАТА МУ ИЗГОРА?

Back to top button