Регион

Димитровград отпразнува 66 г. с „Пирин“, Дони и Коцето Калки

КонцертДимитровград отпразнува днес своят 66-и рожден ден с концерт на ансамбъл „Пирин“ и „Acoustic Beatles project“, в която се изявяват Дони и Коцето Калки. Малко преди 21.30 часа пл. „България“ бе озарен от пищна заря. 
КонцертПо-рано днес в изложбена зала „Асен Крайшников“ бе представена юбилейната изложба на Христо Панев „От соцреализма до абстракцията“. В художествена галерия „Петко Чурчулиев“ пък може да бъде видяна експозицията „Разкрепостяването – художници от 70-те“.
 
Празничната програма на Димитровград завършва на 3 септември с изложба „New Generation Forever“ на Димитър Воев и Underground на 80-те, която ще бъде открита във фоайето на читалище „Христо Ботев“. Предвидена е и ретро вечер „Оживяване на миналото“. Тя ще включва уоркшоп, ретро спектакъл и джаз в лятната читалня на Градска библиотека „Пеньо Пенев“. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button