Регион

Димитровградчанин реже ремъците на Голф, хващат го

Полиция, архив32-годишен димитровградчанин е задържан за повреда на ремъци на лек автомобил.

За него полицаите са установили, че вчера същият е срязал 2 ремъка – агренажен и пистов на лек автомобил Фолксваген Голф. Колата е била паркирана на ул. „Площад Стара Загора“ в Димитровград. По случая е образувано досъдебно производство.

Без опасност за живота е 51-годишен мотоциклетист след катастрофа в Хасково. Инцидентът е станал вчера в 15,30 часа на кръстовището на ул. „Дунав“ и „Липа“. Хасковлията е управлявал мотоциклет Хонда с несъобразена скорост, в резултат на което е загубил контрол и е паднал. От удара мъжът е с порезни рани на главата и охлузни рани на левия крак.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Хасково. В ареста до 24 часа е задържан 55-годишен жител на с. Конуш. Той е заловен от автопатрула да шофира колата си след употреба на 1,7 промила алкохол в кръвта. Подпийналият е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button