Хасково

Хасковлийката на „Мис Българка в САЩ“ се завърна след 8 г.

 Галина КостоваХасковлийката Галина Костова, която участва в конкурса за красота „Мис Българка в САЩ 2013“ през май в Ню Йорк се завърна в Хасково.

Галя живее и работи в Щатите и сега се прибра за пръв път от 8 г. насам.

 Галина Костова„Чаках този момент толкова дълго време и сега съм много щастлива. Отново съм със семейството си и приятелите. Чувството да се разхождаш в Хасково е страхотно“, сподели Костова. През нейните очи в родния й град са се появили много нови сгради. „Градът за жалост е опустял и няма толкова много хора както преди“, казва емигрантката. Тя ще остане в България до края на септември, след което отново се връща в Ню Йорк.

Хасковлийката разказа, че Америка не е това което е била преди. Сега животът там е по-труден. Костова работи като счетоводител и застраховател и е щастлива. Галя не скри, че през цялото време най-много й е липсвало семейството.

Хасковлийката е завършила средното си образование в езикова гимназия „Асен Златаров“, след което учи във филиала на УНСС. Мечтата й е един ден нещата в България да се оправят, животът да се подобри и тя да се прибере за постоянно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button