Хасково

Вдигат такса смет за селата

Смет, архивЗа вдигане на такса смет за селата в община Хасково се обяви на днешната сесия кмета Георги Иванов.

Той се аргументира с факта, че от догодина общината ще плаща на държавата по 35 лв. такса за тон битови отпадъци, при 15 лв. сега.

Във връзка с питане от общинския съветник Сена Радева, каква част от парите от данъци остават за селата, Иванов каза, че всички без такса смет си остават за населените места. Той обясни, че селските кметове дават предложения, но разходите се контролират от общината.

До 30% пък от наемите на земи, пасища и ливади също оставали по селата. Причината останалите пари да отиват към общината е, че тя плащала за осветление и други услуги, допълни Георги Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КАСАБАЛИЯ
КАСАБАЛИЯ
04.09.2013 16:03 16:03

НЕ ТИ СТИСКА КМЕТЕ, ДА БАРНИШ, СЕЛАТА.ЩЕ ТИ РАЗКАЖАТ ИГРАТА АНДРЕШКОВЦИТЕ ПЕТИЯ МАНДАТ ТИ И ПРЕД КРАКАТА ,/ ПАК ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯТ И ТИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИШ/ КАК ЩЕ ГО ОТКАЖЕШ….. А ТЕ СА ТИ НУЖНИ, КАКТО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО….А ГРАЖДАНИТЕ- ДОСТАТЪЧНО ПРОКУДИ ЗА ТОЗИ И ЗА ДРУГИЯТ ТИ ЖИВОТ…. ЛИХВИТЕ ТИ СА МНОГО И ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ НАСЛЕДНИЦИ НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ ДА ДЕВЕТО КОЛЯНО ЩЕ ТИ ТЪРСЯТ СМЕТКА

Back to top button