Хасково

Златните Мира и Любо от „Гранд“ спечелиха и Купа Бургас

ГрандРепубликанските шампиони от хасковския клуб по спортни танци „Гранд“ Мирослава Дойчева и Любослав Стоев спечелиха Купа Бургас.

Златната двойка застана на върха в своята възрастова група до 15 г. с латино-американска програма.

Успехът на Мира и Любо дойде при много силна конкуренция от общо 25 двойки. Във финала нашите трябваше да се справят с по две двойки от домакините и Русия, както и с представителите на Румъния.

Втората хасковска двойка също се справи отлично. При състезателите до 9 г. Мариана Железанова и Марин Мартинов изненадващо влязоха във финала и дори спечелиха бронзовите медали. Това е едва второто им състезание. Треньорът им Николай Манолов заяви, че е много доволен от своите танцьори.

Сега от „Гранд“ се подготвят за участие в международни турнири. Ако не могат да заминат за чужбина, талантливите състезатели ще участват в силни турнири в страната, които започват от средата на октомври. 

Гранд Гранд

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Диана желязкова
Диана желязкова
04.09.2013 23:06 23:06

Честито на медалистите, браво на треньорите! Продължавайте да покорявате нови върхове и да изпълвате душите ни с гордост!!!

jennifer
jennifer
07.09.2013 0:48 0:48

Mariana y marin bravooo…muy guapos

Back to top button