Регион

Надежда от Меричлери влезе като пловдивчанка в „Биг брадър“

Надежда Господинова 23-годишната Надежда Господинова от гр. Меричлери влезе в стъклената къща на „Биг брадър“ като пловдивчанка.
Надежда Господинова Тя завърши димитровградската езикова гимназия „Иван Богоров“ и за студентството си по психология се премести в Пловдив. Надежда работи и в детска поликлиника под тепетата. Блондинката е позната на димитровградчани с изявите си като фотомодел и с активната си позиция при протестите в Меричлери срещу тамошната кариера.
 
Надежда е една от шестимата участници, избрани чрез онлайн кастинг, за риалити приключението по Нова телевизия. За трима от тях то ще продължи една седмица, а един от останалите, преминали успешно елиминациите на 9 септември, ще стане участник в започващия на 16 септември „ВИП брадър 2013“. Кой ще получи шанса да влезе във ВИП-а и да живее в истинската Къща на шоуто ще решат зрителите и екип от известни личности.
 
На 9 септември, в първото издание на предаването „На кафе“ за новия тв сезон, трима ще напуснат стъклената къща, а за финалистите ще започне още една вълнуваща седмица. Всеки ден при тях ще влиза по една известна личност от ВИП журито, което ще определи победителя. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Tva ne e ot znachenie
Tva ne e ot znachenie
06.09.2020 2:36 2:36

Gospodi prosti mi

Back to top button