Хасково

4-годишни показаха майсторство на велосипед

КолоезденетоТри 4-годишни хасковлийчета се включиха в днешното състезание по приложно колоездене на паркинг „Аида“. Това са Лиляна Йорданова, Борислав Пилев и Ярослав Панайотов.

Общо 23 деца се включиха в атрактивното състезание с което бяха открити и празниците за Деня на Хасково. То се организира от общината за втора поредна година. Малчуганите преминаваха през осморки, Т-образно кръстовище, змейка и движение на зиг-заг през конуси.

Първи при най-малките се класира Марин Марашев, следван от Ива Красимирова и Ярослав Панайотов. Във втората възрастова група победител е Ангел Александров, а втори и трети са съответно Пламен Маринов и Здравко, който бе записан в последния момент и от мерак да участва не си каза фамилията на съдиите. При най-големите пък в призовата тройка се наредиха Пламен Байрактаров, Стилян Кирилов и Мария Иванова.

Първенците бяха наградени с велокомпютър, вторите получиха ръкавици за колоездене, а третите – светещи устройства.

Колоезденето Колоезденето

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ivana
ivana
06.09.2013 10:04 10:04

mn ste zle po dobre vlezte v xaskovo net

Back to top button