Хасково

Димитровградчанин спечели състезанието по колоездене на Хасково

КолоезденеТелевизионният оператор от Димитровград Росен Тодоров спечели състезанието по колоездене в празничната програма за Деня на Хасково.

37-годишният състезател на клуб „Обороти“ взе 12-километровото разстояние от изхода на Хасково до „Щъркелите“ и обратно за 21 минути. Това е втора поредна победа за Тодоров, след като миналата година отново триумфира в същия старт.

КолоезденеВ състезанието се включиха общо 32 участници от Хасково и Димитровград. Те бяха разпределени в 4 групи: до 40 г., до 60 г. и над 60-годишна възраст, в надпреварата се включиха и няколко момичета.

Победителите във всяка група ще получат по 80 лв. от наградния фонд, осигурен от общината, а вторите и третите места ще вземат съответно по 45 и 35 лв.

Награждаването на победителите е около 12 часа на яз. „Сивата вода“, където след церемонията ще бъде даден старт на плувния маратон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button