Хасково

„Хасково“ оглави „Б“ група след впечатляващ обрат

ЕкипиФутболният тим на „Хасково“ вече е лидер в „Б“ група. Това стана след впечатляващ обрат като гост на „Раковски“ от 0:2 до 3:2. 
Момчетата на треньора Димчо Ненов бяха попарени още в 3-ата минута на срещата. В 15-ата минута пък домакините удвоиха преднината си с гол от дузпа.
 
Емил Ангелов върна едно попадение от 11-метров наказателен удар в края на първата част. При нарушението за дузпата бе изгонен вратарят на „Раковски“ Илия Николов.
 
Хасковлии започнаха активно втората част и в 53-ата минута Недялко Хубенов изравни, а двайсет минути по-късно Ангелов донесе обрата и ценните 3 т. Така „Хасково“ е лидер в групата с 12 т., следван от „Марек“ и „Калиакра“ с по 11 т.
 
Преди днешния мач играчите на „Хасково“ получиха новите си екипи за футболния сезон, съобщиха от пресслужбата на клуба. Традиционният екип остава в червено, а резервният – в бяло. На футболистите бяха раздадени и премии за трите победи през сезона.
 
В среща от Югоизточната „В“ група „Димитровград“ загуби като гост на „Левски“ (Карлово) с 2:3. В неделя „Свиленград“ приема „Спартак“ (Пловдив). 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlija
haskovlija
08.09.2013 13:22 13:22

prodalgavaite v sashtijat duh -samo pobedi!!!!!ma4kaite nared!!!!!sledvashtijat da se gotvi-kaliakra?!!!!!pokagete im 4e ste nomer 1 !!!!!!!!!s pogelanija za oshte pove4e publika na stadion d.kanevsledvashtijat pat ,kogato igraem u doma?!!!!!samo haskovooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Back to top button