Хасково

Поканиха Мая от „Виолена“ на Световния фитнес фестивал

Мая ГеоргиеваТреньорката от хасковския клуб по аеробика „Виолена“ Мая Георгиева получи покана за участие на Световния фитнес фестивал.

Тя ще е единствената българка, която ще води мастър клас в румънската столица Букурещ.

Фестът ще се проведе на 19 и 20 октомври и в него ще се включат близо 3000 участници от цял свят.

Поканата към Мая дойде на международния фитнес лагер в Дюни, който се проведе от 1 до 8 септември. Хасковлийката бе харесана от живеещата в Румъния унгарка Кинга Себастиан, която е една от най-добрите в канго джъмпс. Мая вече си има и партньор за фестивала в Румъния, това е Флорин Тюдор.

Haskovo.info припомня, че канго джъмпс в България се практикува от 1 г., а един от градовете е и Хасково. Кинга Себастиан гостува тук в началото на февруари, когато се проведе мастър клас в зала „Дружба“. През юли пък клуб „Виолена“ бе домакин на 5-часов фитнес маратон на площадка „Спартак“, в който се включиха близо 50 професионалисти и любители от цялата страна.

Мая Георгиева   Мая Георгиева

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button