Хасково

Бездомните кучета продължават да тормозят жителите на „Бадема“

КучетаБездомните кучета, които скитат безпризорно из „Бадема“, вече месеци наред тормозят жителите на хасковския квартал. Това стана ясно по време на приемната на общинския съветник от ГЕРБ и заместник – председател на Общински съвет – Хасково Евгения Ангелова.

Четириногите понякога били доста агресивни, а това ги правело опасни за деца и възрастни, коментираха потърпевшите.

За глутницата четириноги Haskovo.info писа още през юли. Тогава от общината обясниха, че докато в града ни няма приют не може да се направи много по случая. Единствено ако се установи, че кучетата са агресивни, може да бъдат изведени извън града.  

Жителите на „Бадема“ недоволстват още от липсата на тротоари на много места в квартала и от запушените шахти, заради които след обилни валежи им се наводняват мазетата.

Според жителите на хасковския квартал е наложително спешно да бъде обособена и детска площадка в района на блокове 4 и 6, защото там децата играят на улицата.

Евгения Ангелова се ангажира да запознае местните парламентаристи с проблемите на жителите на „Бадема“ и да потърси с колегите си решение на поставените въпроси.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жителка на Хаксово
Жителка на Хаксово
11.09.2013 22:59 22:59

И как по-точно трябва да се установи агресията на тези животни, след поредния не дай си Боже кървав инцидент ли, драги ми управници??!! Така ли опазвате жителите на града ни? Трябва ли постоянно като зърнем бездомно куче да треперим дали ще ни стори нещо? Лично аз наскоро бях подгонена не от 1, а от цяла глутница поне 6-7 кучета доста агресивни при това! Хората искат СИГУРНОСТ, каквато за съжаление нямат. Е, вземете се най-после в ръце, ако се случи нещо с вас или ваш близък сигурно и следа няма да остане от тях, но иначе все се намират причини….

1111
1111
12.09.2013 9:34 9:34

Няма ли мъже в този квартал да сложат малко отровка и да си решат проблема

unknown
unknown
16.09.2013 18:11 18:11

http://www.bezdom.info/index.php/2013-04-04-19-01-45 tova e koeto mislq nai nakratko,kato polovinata ku4eta iz dvorovete sa ,,porodisti,, i gi razvajdat mn interesno kak v koqto i strana da e 6te lajat na sobstvenika da si go kastrira ku4eto kato toi samo ot tova pe4eli i go exploatira ,darjano v otvratitelni uslovia i varzano-vsi4ko e kompleksno,zabrana za obiknovenite grajdani za razvajdane i kastrirane i na ku4eta i kotki kakvito i da sa i taka,no politicite ne go pravqt imenno za da ne zagubat glasove na izborite,a kato izbiqt ku4etata-i valkat sit i agneto cqlo.zagledaite se po obqvite de-vsi4ki sredni i golemi porodi sa tip dvorni ku4eta-kak ob6tinata 6te re6i da kastrira vsi4ki kato sobstvenicite nqma da dadat samo i smao za izkarat nqkoi lev za jalkia si jivot,da ne govorim ,4e puk druga 4ast ot tezi ,,porodisti,,ku4eta sa darjani nai svobodno daje izvan ogradi-v poleta i gori4ki i posle pokolenieto????

Back to top button