Хасково

Хасково играе благотворително за ремонта на Пловдивския театър

Остани за закускаСпектакълът „Остани за закуска“ по Рей Куни и Джийн Стоун ще се играе благотворително на хасковска сцена на 19 септември от 19 часа, съобщават от ДКТ „Иван Димов“. Приходите от продажбата на билети ще бъдат предостави на Драматичен театър „Н.О.Масалитинов“ – Пловдив за необходимия неотложен ремонт след пожара.

Инициативата на хасковските театрали идва след призив от страна на Съюза на артистите в България всички членове на гилдията да се включат в акцията за събиране на средства, защото подкрепата за ремонта на сцената и зрителната зала на Пловдивския театър е най-вече подкрепа за колегите, работещи там.

„Остани за закуска“ е най-новото заглавие в репертоара на Хасковския театър. То ще се играе за втори път след премиерата на 31 август. Това е първата написана пиеса от Рей Куни и се поставя за първи път в страната ни. Постановката е на Валентин Танев. Зрителите ще могат да се насладят на играта на актьорите Герасим Георгиев – Геро, Илиана Коджабашева и Дамян Тенев.

Сценографското решение е на Николай Нинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button