Регион

В бягство от ИАРА: бракониери си зарязаха лодката на „Тракиец“

Мрежи, архивБракониери си зарязаха снощи лодката на яз. „Тракиец“ и избягаха от инспекторите на ИАРА-Хасково, съобщи шефът на службата Костадин Костадинов.

„Направихме рутинна проверка на стената на язовира в 4 часа. Още с пристигането ни бракониерите се разбягаха и зарязаха голяма гумена лодка и 4 мрежи на стената на язовира“, обясни Костадинов. Той допълни, че мрежите и лодката са конфискувани, а 36 кг риба е била дарена днес на центъра за възрастни хора в Хасково.

Преди дни подобна проверка, отново с конфискувани 4 мрежи, е била направена на яз. „Ивайловград“. Хората по брега отричали упорито, че мрежите са техни. „Трябва да ги хванем нагазили във водата с мрежи в ръцете за да си признаят, че са техни“, ядосва се Костадинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
снайпер
снайпер
12.09.2013 17:39 17:39

а дали и професор щерев не е бил там

iara-haskovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iara-haskovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.09.2013 20:20 20:20

ako trjabva i profesor shterev shte bade tam!!!!!ne slu4aino mu vikat taka,tai kato tolkova mnogo znae,4e ne moge da mu se oprete na malkijat prast?!!!!!a ina4e prodalgavaite v sashtijat duh -gonete gi,gestoki aktove do poluda,samo taka shte razberat maloumnite brakonieri!!!!!!!!!!!!!!!!!!kato govorehme ,4e ve4e njama da e kakto predi,vie ne vjarvahte?!!!!!njama da go bade ve4e toja proizvol,koito beshe dosega,razbrahte li?!!!!!!!!!!!!!!!!teparva shte vidite za kakvo stava na vapros?!!!!!imame i mnogo nashi hora ,koito ni dokladvat za vsi4ko i navsjakade?!!!!!ako iskate vjarvaite,tova e?!!!!!!!!!!!!!!!!!

katilllllllllllllllll
katilllllllllllllllll
12.09.2013 20:47 20:47

na mnogo ,,hora,,-brakonier4eta ne ottarva komentara nad men,no tova e samata istina,mnogo shte gi boli teparva?!!!!!!!!!!!!!!

любител рибар
любител рибар
13.09.2013 10:24 10:24

Добри хора, ако искате да идете с децата си или с приятел, да разпуснете на язовир и да хванете риба – ДОКАТО Я ИМА, звъннете незабавно ако забележете нередности на телефоните на ИАРА – за района на Хасково това е тел.: (038) 62 24 73 или 112

Back to top button