Хасково

Дамски прашки „изскочиха“ от детски царевични пръчици

ПуканкитеДамски прашки размер L, скрити като подарък в царевични пръчици, втрещиха млада хасковска майка. Неприличната изненада била в пакет „Пинокио“ за момичета с подарък.

Майката, купила пуканките за 1,5-годишното момиченце на своя приятелка от кварталния магазин без да подозира какво може да „изскочи“ от опаковката.

Не повярвах на очите си. Как е възможно в детски пуканки да се слагат такива подаръци“, коментира хасковлийката.
Тя обмисля да сезира Комисията за защита на потребителите.

Производител на царевичните пръчици „Пинокио“ е ЕТ „Катя Тодорова – Дани“ – град Казанлък. Опитите на екипа ни да разберем как е попаднало дамското бельо в пакета с детски пуканки удариха на камък. Haskovo.info ще предостави право на отговор на представители на фирмата ако те пожелаят.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.09.2013 17:00 17:00

Xa xa Xa 😀

аааааааа
аааааааа
14.09.2013 20:54 20:54

Ами то и това е някакъв вид план.На Европа и трябват и к*рви и сега са решили нашите деца да свикват.А защо никой не си направи труда да люсне една солидна глоба на тази фирма и да вкара собственика в затвора!?Така утре ще има за подаръци в пуканките и вибратори.Не чувствате ли че всеки и всички започнаха да се е*ават с народа!?Само не знам защо още ги траем!Няма друг такъв народ будала!

Анонимен
Анонимен
15.09.2013 7:56 7:56

Хубава работа, ама българска

Back to top button