Регион

Над 20 000 на димитровградския пазар преди първия учебен ден

ПазарНад 20 000 посетиха димитровградския пазар днес, съобщи главният технически сътрудник на тържището Ангел Колев. Големият наплив от клиенти е заради утрешния първи учебен ден.

„Само автомобилите, които паркираха в района на пазара са около 6000. Няма къде едно колело да вкараш“, заяви Колев. Той обясни, че хората са привлечени от това, че шивашките фирми вече са изкарали новите си колекции. Освен, че е качествена, българската продукция държи сравнително ниски цени.

Колев уточни, че вчера пазарът е бил по-слаб, но в петък клиентите са били около 15 000.

Както Haskovo.info писа, на Неделния пазар се предлагат и китайски ученически раници по 6 лв., а най-скъпите стигат до 24 лв. На битака се продават и всякакви ученически пособия: несесери, острилки, гуми, лепила, химикали, моливи, ножици, флумастри, маркери и тетрадки.

Тениските за първокласници с анимационни герои са на цени от 5 до 10 лв., ризките на карета – по 8-12 лв., а полите вървят между 10 и 15 лв. Блузките са малко по-скъпи и се продават на цени от 12 до 18 лв. Клиновете струват от 3 до 8 лв., а дънките и панталоните са между 15 и 30 лв. Кожените якета се намират за 30 – 40 лв. Грейките са от 25 до 40 лв., шапките – 2-10 лв., а кецовете са между 15 и 35 лв. На пазара има маратонки и обувки за 30-60 лв.

Пазар   Пазар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button