Хасково

Двама гледат „Фризьорката“ с един билет

ФризьоркатаСептемврийските промоции на хасковския театър започнаха. От културното средище канят зрителите да гледат „Фризьорката“ следващия понеделник. Цените на билетите за спектакъла на 7 и 8 лева, но обявената промоция ще позволи на двама души да гледат спектакъла на цената на един билет.

Пиесата е написана от Сергей Медведев през 2006 година, а през следващата година текстът е отличен на драматургичния конкурс „Евразия 2007“. У нас „Фризьорката“ се поставя за първи път. Премиерата на спектакъла в Хасково бе през март. Действието се развива във времената на перестройката. В основата са човешките взаимоотношения, изходът не е от най-оптимистичните.

Режисурата е на Иван Савов, сценографията на Вячеслав Парапанов, музиката специално за спектакъла е написал Асен Аврамов, а хореографията е на Таня Соколова. В ролите хасковската публика ще види Кристина Янева, Валери Йорданов, Пламен Сираков, Екатерина Георгиева, Дамян Тенев, Иван Савов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button