Регион

Сгащиха внук с канабис в двора на баба си

Канабис, архив22-годишен свиленградчанин е задържан за съхранение на дрога в РУП-Свиленград, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Органите на реда са извършили проверка в частен двор в с. Мустрак. Между засята с царевица площ са открити 11 растения с наркотично вещество, отреагиращо при полеви наркотест на канабис. Растенията са отглеждани от свиленградчанина в двора на баба му. Образувано е досъдебно производство.

В Димитровград пък полицаи иззеха 528 артикула с лого на търговски марки. През почивните дни те са извършили проверка на Неделен пазар в града с цел установяване на противозаконно използване на стоки, носещи обозначения на защитени търговски марки. В хода на проверката са установени 3 нарушения за продажби от 17-годишен младеж и 28-годишна жена от Нова Загора и 45-годишна димитровградчанка.  Артикулите са иззети с протоколи за доброволно предаване, образувани са досъдебни производства.

Вчера пък в Димитровград е бил откраднат лаптоп от лек автомобил. Неизвестният за сега извършител е счупил задното стъкло на „Афа Ромео“, паркиран на ул. „Захари Стоянов“ и е откраднал преносимия компютър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button