Хасково

„Гранд“ стартира новия сезон с двоен празник на шампиона си

Любо и МираКлуб по спортни танци „Гранд“ стартира новия сезон с набиране на желаещи от всички възрасти за новите си групи. „Работим по нова програма, която сами сме си създали, нещо като алтернатива на нашумялата „зумба“ – The Latin Workout. Радва се на голям интерес и придобива все повече популярност“, коментираха треньорите Павлина Вълчева и Николай Манолов.

Наред с подбора на новите групи „Гранд“ се готвят за предстоящия състезателен сезон. Танцьорите от хасковския клуб ще участват в турнири в Сливен, Ямбол, Стара Загора и Русе.

Тренировките вървят с пълна пара и днес. Въпреки, че има двоен празник – имен ден и рожден ден, днес в залата бе Любослав Стоев с партньорката си Мирослава Дойчева.

След шампионската титла от държавното първенство в Албена и златния медал от преди дни от международния турнир в Бургас, сега Любо и Мира продължават усилена подготовка за предстоящите турнири. Освен това от следващата година Любо ще се състезава вече при младежите, а не при юноши старша възраст.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
17.09.2013 22:19 22:19

желаем още успехи на талантите на Гранд те са гордостта на Хасково!!

Back to top button