Регион

Фитнес зала в Димитровград краде ток

Полиция, архивФитнес зала в Димитровград бе уличена в кражба на ток, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Вчера в РУП-Димитровград е получено съобщение от служители на EVN, че са извършили проверка на склад и фитнес зала, намиращи се на ул. „Бузлуджа“ в града. Служителите са установили, че прикачване от шалтера в общото ел. табло води до неотчитане на консумираната ел. енергия. Образувано е досъдебно производство.

Още две кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на 215 метра телефонен кабел, откраднат чрез срязване от мост на река Марица в Димитровград.

Втората кражба е от жилище на бул. „Раковски“ в Хасково, където е проникнато през тераса на първия етаж. От там са откраднати видеокамера, мобилен телефон, GPS навигация, видеорегистратор, ръчен часовник и 5-грамови златни обеци.

18-годишен димитровградчанин пък е задържан за кражба. Вчера в 9 часа младежът е проникнал в лек автомобил Сеат, оставен отключен в кв.  „Вулкан” . От колата, младежът познат на органите на реда, е откраднал 70 лв. и документи. След подадения сигнал крадецът е установен и задържан, а инкриминираните вещи са иззети с протокол и върнати на 38-годишния им собственик.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button