Спорт

„Любимец“ удържа пловдивското „Локо“ за Купата

ФутболФутболният „Любимец“ удържа „Локомотив“ (Пловдив) за Купата на България като домакин и завърши 1:1. 
В първата среща от 1/16-финалите любимчани поведоха първи в резултата след гол на Величко Величков в 36-ата минута.
 
След попадението за домакините срещу тях бяха отсъдени цели две дузпи. Първата дойде още в 38-ата минута, но Георги Стефанов пропусна от бялата точка. Вторият 11-метров наказателен удар бе отсъден 15 минути след подновяването на втората част. Зад топката застана Йордан Тодоров, който изравни резултата и донесе скъпоценния гол на чужд терен.
 
Срещата реванш на негостоприемния стадион „Лаута“ в Пловдив е на 23 октомври. Там „Любимец“ задължително ще трябва да търси голове. Това е възможно ако любимчани се върнат към отличната си форма от началото на сезона, когато победиха за първенство под тепетата „Ботев“ с 2:1. Сега обаче има спад в играта на „Любимец“, който с днешния резултат записа четвърти пореден мач без успех във всички състезания.
 
Haskovo.info припомня, че вчера „Хасково“ изигра първата си среща от същата фаза за Купата и падна като гост на ЦСКА с 2:6. 
 
 Футбол  Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button