Хасково

ДСБ:Хасково е без областен управител, защото управлението е блокирано

ДСБ

Радан Кънев

Правителство, което 4 месеца не може да спазари един областен управител, не може да реши един проблем на гражданите.“, коментира в Хасково днес председателят на ДСБ Радан Кънев. По думите му „който не може да направи лесното, не може да направи трудното“.

Хасково е симптоматичен град в това отношение. Липсата на областен управител толкова дълго време е признак на едно блокирано управление, смята Кънев.

„У нас липсва публична власт. Тя се упражнява от мафиотски кръгове, които се възползват от тази липса“, коментира още председателят на ДСБ.

ДСБ

Деница Сачева

„Област Хасково е с големи възможности, но виждам, че те няма да бъдат използвани и в мащабите на това Народно събрание“, допълни водачът на листата в 29 МИР на ДСБ на миналите парламентарни избори Деница Сачева.

„Всички въпроси и тези, за които сме говорили по време на предизборната кампания ще продължават да бъдат валидни и за следващите избори. Представителството на Хасково в парламента няма да даде да се решат онези проблеми, свързани с безработицата, икономическото развитие, социална политика и етническите проблеми и малцинствата в района.“, коментира още Сачева.

ДСБВизитата на Радан Кънев и Деница Сачева  в Хасково е част от политическата обиколка из цялата страна на ДСБ и създаването на регионални структури на Реформаторския блок.

„Това не е столичен проект. Напротив – Реформаторският блок има амбицията да обединява хора от всички региони на страната, от различни прослойки и етнически групи“, коментира председателят на ДСБ.

Той бе категоричен, че не е възможно обединение между ГЕРБ и Реформаторския блок.  „Нашите приоритети са правосъдие, икономическо развитие, административна реформа и свободна медийна свобода. Тези четири приоритета бележат четири тежки провала на управлението на ГЕРБ. Евентуално обединение с ГЕРБ означава да се откажем от каузата си.“, коментира Кънев. Той допълни, че единствената обща задача, която имат с хората на Бойко Борисов е отстраняването на сегашното правителството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Я, па тоа!
Я, па тоа!
19.09.2013 15:16 15:16

А, кой е тоя клошар в ляво на снимката?

Back to top button