Регион

Запалиха Фолксваген в Свиленград

Пожар, архивФолксваген Пасат изгоря снощи на ул. „Климент Охридски“ в Свиленград, съобщиха от пресслужбата на полицията.

В 3,20 часа е получен сигнал за горящ автомобил. Пристигналите на място полицейски и пожарникарски екипи са установили, че гори Пасат, паркиран пред дома на 23-годишния си собственик.

Вследствие от пламъците автомобилът е изгорял напълно. Според огнеборците има съмнение за умишлен палеж. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Отново снощи в 23 часа на ул. „Г.М.Димитров“ в Харманли е станала катастрофа с материални щети с товарен автомобил Опел Комбо. Автопатрулът е установил, че колата се шофира от неправоспособен 20-годишен жител на с. Шишманово. Проверка с „дрегер“ показала, че мъжът е и пиян с 2 промила алкохол в кръвта. Поради тези причини той е загубил контрол над управлението и се е блъснал в метални врати на крайпътен имот. Задържан до 24 часа, образувано е досъдебно производство. В РУП-Тополовград е образувано бързо производство срещу заловен пиян водач. Униформените са задържали 26-годишен мъж от града да управлява колата си с 1,33 промила.

Вчера по обяд служители на EVN са подали сигнал в районното управление в Свиленград за неправомерно прикачване към електроразпределителната мрежа. Те са съобщили, че са констатирали, че това е станало чрез прокарване на едножична медна тел в корпуса на електромер. Той е ползван от 51-годишен собственик на апартамент на ул. „Обединение“ в града. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button