Хасково

32 от ПГДС със сертификати за ученически практики

Гимназия32 ученици от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“ получиха сертификати за придобити умения по време на ученическата си практика.

Младежите са стажували 240 часа в реална работна среда като са участвали активно в производствения процес на местни фирми – партньори на гимназията.

Гимназия15 от сдобилите се със сертификати са от специалност „Мебелно производство“. Други 10 са от специалност „Системно програмиране“. Стажантите от спец. „Горско и ловно стопанство“ са 7.

Практиката на учениците е платена. Всеки от тях е получил по 300 лева стипендия.

Тази година ПГДС „Цар Иван Асен II“ отново ще даде възможност на изявени ученици да се включат в учебните практики. Водят се преговори за съвместна дейност със строителни фирми, за да не се чувстват възпитаниците на гимназията от спец. „Строителство и архитектура“ ощетени.

Гимназия   Гимназия
 Гимназия  Гимназия

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button